Minusta sanottua

Kommentit kirjoitettu keväällä 2023.

Ann-Niina Turunen lapsenlasten silmin:

Jiri 8-vuotta:  

"Mummi on ihana ja se sanoo mulle aina, että olet rakas. Sen kanssa on kivaa käydä elokuvissa. Pelataan paljon lautapelejä ja Mummi tekee hyvää ruokaa ja leipoo hyviä kakkuja."

Roni 6-vuotta:  

"On kivaa, kun tehdään Mummin kanssa lumiukkoja. Tykkään Mummista, koska se on kiva ja rakas, se aina pelaa lautapelejä ja leikkii mun kanssa. Rakastan mummia."

Miro 4-vuotta:  

"Mummi on ihana ja hassu ja me syödään välillä jätskiä ja se aina tekee herkkuruokaa. Mummin kanssa on kiva leikkiä. On kivaa käydä Mummin kanssa leikkipuistossa ja pulkkamäessä. Mummi silittää aina, kun meen nukkumaan."

----------------------------------------------

"Ann-Niina Turunen on todella luotettava ja ihmisläheinen. Hänen mielestään jokainen ihminen on arvokas. Siksi hän osaakin puolustaa ihmistä elämän kaikissa vaiheissa. Hänen arvomaailmansa on kohdallaan. On ollut mahtavaa saada itse kasvaa rakastavan, luotettavan, turvallisen ja parhaan mahdollisen Äidin kanssa. Suomi tarvitsee Äitini kaltaista ihmistä, joka haluaa olla tekemässä vastuullisia päätöksiä, jotta meillä kaikilla olisi parempi tulevaisuus."

Sara

---------------------------------------------

"Ann-Niina Turunen on ihmisläheinen, myötätuntoinen ja suoraselkäinen. Hän ajaa asiat läpi, jotka on saanut sydämelleen. Arvot kohdillaan oleva, koko kansan nainen ja paras sisko ikinä."

Miko Puustelli 

----------------------------------------------

"Olen aina ihaillut Ann-Niinan omistautuneisuutta perheelleen. Olet antanut kaikkesi ja vähän enemmänkin. Mitkään koettelemukset eivät ole sammuttaneet sinusta taistelutahtoa elämän puolesta. Sinussa on lempeää lujuutta ja rohkeutta ilmaista näkökantasi vaikka se olisi vastakkainen muiden mielestä. Uskosi Jumalaan on kantava voima arjessasi ja kaikessa mihin ryhdyt.Et toimi hetken mielijohteesta etkä peräänny ensimmäisen vastoinkäymisen ilmaantuessa.Sinuun on asetettu paljon lahjoja ja taitoa mitkä edesauttavat sinua kurottamaan vaikka tähtiin.Siunausta matkallesi!"

Kälysi ja ystäväsi, Asta 

----------------------------------------------

"Ann-Niina on erinomaisen hyvä ja luotettava kumppanini Lappeenrannan kaupunginvaltuuston ryhmässämme. Hän tuo asiat esille rohkeasti ja selkeästi. Monenlaiset elämän tapahtumat ovat antaneet hänelle ihanan taidon kohdata erilaisia ihmisiä kunnioittavasti ja rohkaisevasti. Uskon Ann-Niinan toimivan myös pätevänä kansanedustajana. Kannattaa äänestää!"

Marjatta Moilanen, LPR:n kaupunginvaltuutettu

------------------------------------------------

"Ann-Niina Turunen on luotettava ja turvallinen valinta. Hän omaa kykyä, taitoa ja kokemusta asioiden hoitamisessa. Elämänarvot ovat myös kohdillaan. Kaunis ihminen sisältä ja ulkoa!"

Eija Merilä

---------------------------------------------

"Ann-Niina Turunen on vahva ja määrätietoinen nainen. Uskon, että hän kykenee kohtaamaan ihmisen sydämen tasolla riippumatta millainen ihminen on. Hän on ennakkoluuloton ja herkkä. Hänen hengellinen näkökykynsä ja vankkumaton luottamus Jumalaan ovat hänen erityisiä vahvuuksiaan. Uskon, että hän ei tee päätöksiään turvautumatta ensin Jumalan Sanaan ja hänen rakastavaan armoonsa."

Jippu